Leave Your Message

TAMPILAN PRODUK Produk panganyarna kami

Zhejiang Rutong Electric geus dikumpulkeun manajemén beredar, desain, produksi jeung bakat pamasaran.

pedaran parusahaan tentang Kami

Zhejiang Rutong Electric Technology Co., Ltd.
Perusahaan profésional anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa produk séri busbar. Ieu utamana ngahasilkeun tegangan low saluran beus intensif, tegangan low-tegangan tinggi saluran beus,-tegangan tinggi saluran beus, seuneu-tahan saluran beus, saluran beus énergi angin, jsb Zhejiang Rutong Electric Technology Co., Ltd. - dipercaya Anjeun ahli dina distribusi kakuatan busbar.
kapuasan customer, kualitas alus teuing, gawé babarengan, tanggung jawab sosial, pioneering na enterprising
65373667zo
2015
Diadegkeun
6537366aae
10
Sertifikasi
6537367e58
100
Mitra
6537367dg4
1300
wewengkon gawé

RUTONG BUDAYA PERUSAHAAN

  • 6560369ka luhur2
    Janten patokan industri pikeun perusahaan saluran busbar
  • 6560367k10
    Nyadiakeun konsumén jeung solusi efisien sarta jasa
  • 6560366 jty
    Téhnologi, rinci, speed, inovasi
  • 656036abim
    Kualitas kahiji, customer kahiji; partisipasi pinuh sarta layanan dedicated
01 / 06
kaamanan
anyaman abah kaamanan
Zhejiang Rutong Electric mangrupikeun perusahaan anu pinuh ku vitalitas sareng pamekaran anu kuat. Kami yakin yén salami kami berorientasi pasar, didorong ku inovasi, salamet ku kualitas, sareng tumbuh ku pamekaran, kami bakal terus ngudag sareng ngaleuwihan, sareng nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur, kami bakal terus ngembangkeun sareng nyiptakeun. masa depan anu langkung saé sareng anjeun.
Pausahaan nempel pentingna hébat kana rekrutmen jeung latihan bakat, taat kana standar seleksi bakat "boga duanana kamampuhan jeung integritas pulitik, nempatkeun moralitas munggaran", sarta recruits bakat ti sagala lapisan kahirupan dumasar kana orientasi "kompetisi keterbukaan".

SERTIFIKAT KAMI

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Upami anjeun peryogi sertipikat kami, mangga ngahubungi)

CCF_000430yhb
CCF_0004330qt
CCF_000437hgg
CCF_000440uc5
CCF_000442fxo
CCF_000444mqj
CCF_000446mmt
CCF_000448ih1
01 02 03 04 05 06 07 08
rék nanya naon
FAQ
  • Naon harga anjeun?
  • Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?
  • Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?
  • What is the average lead time?
  • Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?
Tambih deui
informasi warta
warta
  • warta parusahaan
  • warta industri
  • Dinamika internal
  • produk anyar
  • panalungtikan sarta pamekaran
mroe

inpo panalungtikan inpo panalungtikan

Pikeun inquires ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours.

ngalanggan
01 02 03