Leave Your Message

TAMPILAN PRODUK Produk Anyar Kita

Zhejiang Rutong Electric wis nglumpukake manajemen, desain, produksi lan bakat marketing sing luar biasa.

katrangan perusahaan babagan awake dhewe

Zhejiang Rutong Electric Technology Co., Ltd.
Perusahaan profesional sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan produk seri busbar. Utamane mrodhuksi saluran bus intensif voltase rendah, saluran bus proteksi dhuwur voltase rendah, saluran bus voltase dhuwur, saluran bis tahan geni, saluran bus energi angin, lsp. Zhejiang Rutong Electric Technology Co., Ltd. - dipercaya Sampeyan ahli ing distribusi daya busbar.
Kepuasan pelanggan, kualitas apik, kerja sama tim, tanggung jawab sosial, pionir lan enterprising
65373667zo
2015
Didegake
6537366aae
10
Sertifikasi
6537367e58
100
mitra
6537367dg4
1300
area kerja

RUTONG BUDAYA PERUSAHAAN

  • 6560369up2
    Dadi pathokan industri kanggo perusahaan saluran busbar
  • 6560367k10
    Nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi lan layanan sing efisien
  • 6560366jty
    Teknologi, rincian, kacepetan, inovasi
  • 656036abim
    Kualitas pisanan, pelanggan pisanan; partisipasi lengkap lan layanan darmabakti
01 / 06
safety
anyaman sabuk pengaman
Zhejiang Rutong Electric minangka perusahaan sing kebak vitalitas lan pembangunan sing sregep. Kita yakin manawa kita fokus ing pasar, didorong dening inovasi, urip kanthi kualitas, lan tuwuh kanthi pangembangan, kita bakal terus ngupayakake lan ngluwihi, lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas, kita bakal terus berkembang lan nggawe. masa depan sing luwih apik karo sampeyan.
Perusahaan kasebut penting banget kanggo rekrutmen lan latihan bakat, netepi standar pilihan bakat "gadhah kemampuan lan integritas politik, ngutamakake moralitas", lan merekrut bakat saka kabeh lapisan masyarakat adhedhasar orientasi "kompetisi keterbukaan.

SERTIFIKAT KITA

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Yen sampeyan butuh sertifikat, hubungi)

CCF_000430yhb
CCF_0004330qt
CCF_000437hgg
CCF_000440uc5
CCF_000442fxo
CCF_000444mqj
CCF_000446mmt
CCF_000448ih1
01 02 03 04 05 06 07 08
arep takon apa
faq
  • Apa rega sampeyan?
  • Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
  • Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
  • Apa wektu timbal rata-rata?
  • Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?
liyane
informasi warta
warta
  • Warta perusahaan
  • Warta industri
  • Dinamika internal
  • produk anyar
  • Riset lan pangembangan
mroe

informasi pitakon informasi pitakon

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, hubungi kita lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

langganan
01 02 03